Sinds 1 september 1995 zijn wij als makelaars in landelijk wonen – zowel in Nederland als in Duitsland – actief in de grensregio van de drie noordelijke provincies Groningen, Drenthe en Overijssel.
Wij bemiddelen voor onze opdrachtgevers op een geheel persoonlijke wijze bij de aan- en verkoop van plattelandsobjecten. Het vinden van juist die ene woonplek, waar U al uw dromen van het landelijk wonen – met of zonder paarden – kunt realiseren, is niet altijd even gemakkelijk.

Interhuys Makelaars – als specialist in plattelandsvastgoed – kan daarbij helpen en op deskundige wijze bemiddelen bij de aan- en verkoop van:

 v      woonboerderijen en buitenobjecten
landelijk gelegen objecten, waar ruimte, rust en natuur volop aanwezig zijn

v      plattelandswoningen
woonhuizen al dan niet landelijk gelegen

v      hippische woonpanden
woonboerderijen of woonpanden met (enig) land, die zijn ingericht of kunnen worden ingericht voor het houden van paarden in de hobbysfeer of (semi-)professioneel. 

Ook bij het zoeken naar een passende financiering voor uw woning of woonboerderij (in Duitsland of Nederland) kunnen wij U op vertrouwelijke wijze behulpzaam zijn.

De totale afwikkeling bij aan- en verkoop wordt door ons zorgvuldig en volledig begeleid tot en met de (notariële) overdracht. 

Te koop gevraagd

Doorlopend zijn wij op zoek naar woonboerderijen, plattelandswoningen en hippische woonpanden in Nederland en Duitsland.